Sunday, December 2, 2012

Maxis Movies Buy 1 Free 1 Kembali Lagi

Ingat tak entry jaman dulu yang ai cerita? MB1F1 tu? Bila dapat sms sekejap tadi terus hati melompat kegirangan. Ya la kan, dah lama tidak menempek kan diri dekat panggung wayang kan. So, apa yang dilakukan adalah :

pertama : cek kat laman web maxis untuk mengesahkan sama ada promosi ini benar dan sah
kedua : cek promosi ini terbuka kepada siapa *of course la pengguna maxis*
ketiga : cek terma dan syarat promosi. *of course lah kan*
keempat : cek cara pembayaran supaya tidak tersentap dikemudian hari
kelima : tentukan medium yang boleh digunakan untuk membuat transaction.


MB1F1 kali ni masih sama macam dulu. Still boleh guna thru iphone, ipad, android dan smartphone. pengguna smartphone boleh layari m.maxismovies.com utk buat purchase. cara bayar pon sama. guna paypal acc. so for those yang tak ada paypal acc boleh la register kat SINI. apa yang berbeza pada MB1F1 kali ini adalah kekerapan penggunaan. macam before this, kita boleh purchase 2 kali seminggu per no. phone, now hanya boleh purchase 2 kali sebulan. sob sob sob. apa apa pun, thanks to maxis. jom kawan-kawan kita beli tiket sama-sama..for futher details tengok la SINI juga. kot la ada info yang membantu.

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...