Monday, December 3, 2012

stress without PS


Kalau dulu setiap hari-hari aku dilengkapi dengan Adobe Photoshop di office. Nak buat photo editing hanya dihujung jari saja. Now sangat stress apabila i need to siapkan buku program by today tapi tak ada photoshop. What i have only Photoscape & Paint. Arghhh. Sentap betul lah. Dah la monday blues, mood berkarya tak datang-datang. *ecehh* Memang bertambah emosi la. Walaupun dulu hanya menggunakan PC zaman jepun, tapi software at least update la juga. Now PC dah vavavoom. Tapi, apa pun tak boleh. Rasa nak pijak je. Huh!!Ok, jom la sambung balik kerja yang tertangguh itu. sob sob. =(

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...