Thursday, April 26, 2012

soalan boring di pagi hari

masa aku bangun pagi td, terus ingat kat kepala n bertekad yg hari ni aku nak kerja bersungguh2 sebab banyak keje yg terbengkalai since aku attend course sehari semalam..

but this morning, tatkala keletihan setelah membuka gerai persatuan, somebody really really really swing my mood.. isu kawen kembali lagi.. sebelum aku cerita lebih lanjut aku nak ucap congratulation to my bestfren TINI sebab nak menamatkan zaman bujang pada minggu depan.. congrats beb.. really happy for both of u.. kembali pd cerita td.. rentetan drpd majlis kawen tini yg dah x lama lagi tu, mula la suara2 yg bertiup di kepulauan EO ni.. kenapa?? uols rasa aku loserrr sgt ke da 26 tahun tp masih belum kawin?? siap suggest pinjam duit family spy boleh kawen?? bagi aku, selagi terdaya & termampu biarlah majlis kawen tu hasil dari duit aku sendiri.. selagi ada pilihan aku xingin langsung menyusahkan family aku sebab aku rasa aku da banyak menyusahkan dorang.. 

uols rasa aku ni xde keinginan ke arah itu ke?? well come on guys.. tanya la semua wanita dalam dunia ni.. mana ada perempuan yg xnak mendirikan rumah tangga?? semua org nak rite? tp aku pasti, hari aku belum tiba dan insyallah akan tiba jika diizinkan Allah.. jgn ingt aku xpercaya pada Qada' & Qadar Nya.. kata orang kalau jodoh tak kemana kan.. so, bear in your mind.. dont you ever think that you are good enough bila da dapat title tu diusia muda..

issue ini juga telah membuatkan KAMI sentap!!


Monday, April 23, 2012

rahsia hati

masih adakah jalan untuk ku??

- Posted using BlogPress from my iPad

Friday, April 20, 2012

Mirror Mirror

at last dapat gak aku tengok cite mirror mirror on the wall ni last friday.. naseb baik lom abes tayangan lagi.. lau x sentap.. *eh ko asik2 nak sentap je*cite ni pon cute jugak.. lakonan mak tiri mmg terbaikkk.. snow white yg mulus tu geram okeh.. putih sesangat!! lawaak la cite ni..

One For The Money


 cite ni juga da beJOINNNNNNN aku tengok.. pon da basi.. adoiiyaiii.. tp aku suka si katherine heigl ni.. cuteeeeee sgt!! comel okeh time2 dia wat investigation tu.. cute cute cute!!

John Carter

adeh..cita da lapuk..nengok pon dah lame..maleh da nak cite.. =p

Friday, April 13, 2012

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...