Tuesday, July 31, 2012

Nur Naurah Auni 1month

kecian ini budak.. gambar dia xsebanyak gambar adam haikal.. sila maaf kan anty mu ini kerana tidak berlaku adil.. hehe.. gamba pon cilok fb mama kamu.. huhu.. xpe2 nanti anty balik kita kasi photoshoot pki baju raya k.. hehehe..

ni la auni yg terkini.. ngeh3.. silap plk gamba ni xnmpak rambut.. si auni ni mempunyai rambut yg lembut pakej ngan terpacak skali.. walaupun ko boh minyak ke ape ke rambut dia STILL STANDING!! hehe.. ikot papa katanya.. si abang elok kuncup plak rambutnya.. ape2 pon kamu cute anty sayang bnyk.. 

budaknaurahaunikuatminumsusuasikmenangistakcukupje.. =p

Friday, July 27, 2012

Menghitung Hari

haaaa.. nak kata aku tunggu raya la tu.. bukan la.. tak lama lagi kehidupan aku akan pegi ke satu fasa baru.. aku gembira, sedih, neves, takut, tak selesa, risau dan mcm2 lagi perasaan yg bercampur2..ntah mcm mana la naseb aku kat sana nanti..... =(

Wednesday, July 25, 2012

Nur Naurah Auni 1 week

ingat lagi entry my new family members?? haaa.. ni nak introduce sekali lagi with official name dia.. hoyeah2.. suka je tgk muka dia.. cute and sgt2 kecik.. and aku adalah takut mau dukung.. nebes mak ok.. kang tergeliat anak orang.. malu je.. adik aku yg len ok je dukung ini budak tecit.. kakak nye nan hado.. aku rasa skrg da bole pgg kot sbb mst dia da besa sikit.. hehehhe.. ok, ni la dia anak buah a.k.a nephew baru aku yg no 2 merangkap adik kepada Mohammad Adam Haikal.. nama dia Nur Naurah Auni Binti Mohd Almi Syar.. so sepasang dah anak buah.. alololo.. tiut betol dorang dua.. apa2 pon anty syg juga adam haikal.. kang majok plk.. =p
tatkala ini auni punya level jaundice masih di paras menakutkan.. hehehhe.. now ok da dia..

My Felt Craft Project Part 1

lama sudah aku menyepi dari dunia blogging.. huhuhu.. sedihnya.. kali aku nak start dengan entry felt craft.. sejak 2 3 bulan kebelakangan ni aku memang teruja nak wat felt craft.. disebabkan tempahan kawan2 yg agk banyak so dunia blogging telah jatuh nombor dua.. huhuhu.. meh aku show off sikit apa yg aku da buat k.. ni sume alphabet craft.. untuk keychain.. so sesaper yg berkenan boleh la contact saya ya.. handmade by akmadablueberry.. ngeh3.. sempat lg promote.. agagaggaga..
ni tempahan dari kak jiej
yg ni pulak tempahan dari abg G.. so huruf harus la G kan..
yg ni pon order from abg G
this cute R keychain adalah tempahan dari kak radziah.. tenkiu kak.. =p
yg ni from bebudak sekolah.. hehehe..
this one from kak wan
another order from student sekolah anak kak radziah.. ngeh3..

cukup la for this entry.. kang ade yg mcm nak delete gamba2 dalam ni coz banyak sgt kan.. im happy crafting now.. sgt sgt suka.. next entry nanti aku boh yg lain plk k.. *ok lorh, bos abes meeting da..sambung wat keje..agagagga*


Tuesday, July 10, 2012

adoiiii nak muntah ni

adehhh.. ni la cabaran kalau masa da suntuk.. ade je.. letih makcik kema ngn makcik jijah.. ttbe mcm kene penyakit migrain kronik.. huahuahua.. tu belum tambah ngn layan org meroyan xpasal.. memang mengundang sungguh la kan.. pelik sungguh ngn org2 ni.. kita call ckp baik2 dia pulak ttbe nak tertelan mic.. ish.. xsuka betol la.. da la tu.. saja nak meroyan sini.. lama da blog aku ni sepi.. huhuhuhuhu

Monday, July 9, 2012

aku gembira

terima kasih Ya Allah..

- Posted using BlogPress from my iPad

Sunday, July 8, 2012

jom beli 'Sabah Pearl'

meh2 kawan2 kakak2 makcik2 semua.. meh rapat2.. hehehe.. intro tah hape2.. ye la kan.. da lama x berblogging.. hik3.. ekceli aku nak berjualan ni.. kan da nak puasa kan.. pas tu nak raya pulak.. so jom la kita meng'bling2' kan diri dengan memakai pearl2 dari sabah ni.. aku ada jual gelang dan brooch mutiara.. comfirm mutiara asli a.k.a tulen.. xde cetak rompak ok.. so, uols cuci2 mata la dlu k.. kot ada yg berkenan sila la roger2 sayer.. =) setakat ni tinggal sikit je.. yg lain da kene jual da.. hehehe.. tp dun worry, if ada yg nak wat pre-order pon boleh.. kalau korang ada spesifik design yg bekenan boleh emailkan gamba.. insyallah saya boleh tolong  carikan..
Brooch (B01) RM 65.00
1 available
Brooch (B02) RM 55.00
1 Available

gelang bling2 ni memang super duper cute sebab dia sgt shining.. shantekkk okeh.. new arrival.. yang aku beli tahun lalu just pearl xde yg shining2 tu.. this year they have!! aku already grab one.. so apa tunggu lagi.. jom kita pakai sama2 biar raya nanti uols la yg paling GLAM!! ecececcee.. gelang ni ada banyak kaler White Pearl + Brown, White Pearl + Pink dan warna2 di bawah.. if ada lagi kaler lain i will update later.. kalau nak pre-order la okay??
Bracelet (G01-Rainbow White + White Pearl) RM95.00
1 Available
Bracelet (G02-White Blue + White Pearl) RM95.00
1 Available
 Bracelet (G03-Rainbow Black + White Pearl) RM95.00
1 Available
 
 Bracelet (F01-White Pearl) RM 25.00
1 Available

sape2 yg berkenan boleh email aku k.. akhmar_kems@yahoo.com atau akhmar.razali@gmail.com.. utk COD just area Putrajaya k.. lau nak details lebih pantas lagi boleh call aku 017-2535059.. =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...