Saturday, September 28, 2013

Harga Minyak RON 95 Naik Lagi??

Malam tadi aku ada baca kat status facebook..kata nya harga minyak naik lagi tengah malam semalam..ehh betul ke??biar betul naik lagi??kalau betul adehhhhh..bertambah la expenses mak ni nak oiii..terus down okay..tapi aku tak dapat la nak pasti kan betul ke idok sebab semalam tak ada pergi petrol pump..

tapi ada perasan update berita harian online kata tiada kenaikan harga minyak RON 95  dan juga diesel according to apa yang Tan Sri Muhyiddin Yaasin cakap..fuhhhh..*kesatpeluhkatdahi*

futher info pasal ni sila baca update berita harian ni okay.. =)

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...