Friday, September 27, 2013

Jom Bercuti Bersama Malaysia Airlines Khas Bagi Kakitangan Kerajaan

Wahhh..berita baik untuk semua kakitangan kerajaan..aku pasti semua government servant dah tau pasal ni kan..amboihhhh kalau pasal travel laju je ye..tiba tiba rasa macam nak sembang kat blog..*padahalkautucarimodalnakbuatentryjekkan*..

Malaysia Airlines a.k.a MAS ada buat tawaran tambang promosi untuk government servant perjalanan domestik dan juga antarabangsa..wahh..seronok bukan?tempahan boleh dilakukan sehingga 30 September 2013 untuk perjalanan dari 28 September 2013 hingga Ogos 2014..kalau uols rasa macam  tak kerlassss nak naik kelas ekonomi, dont worry..tawaran ni juga terbuka untuk kelas perniagaan..sembang banyak tak mau, jom pilih pilih destinasi percutian idaman uols..lets grab the offer.. 

*takyahnaksembangsangataihhkobukannakpegibercutiponpoyojelebih*

                                                
                                            

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...