Saturday, September 28, 2013

Kems & Ray Engagement Ceremony

tiba tiba rasa macam nak story pasal engagement iols la..hurmmmm..tapi agak pemalas cockroach pula nak menulis..aihhh la apa pun tak boleh..tak pe man man..lama tak merepek kan..

Actually, preparation aku tersangat lah last minute..seriously!!dah sampai hari raya aku masih tak decide apa apa pun..theme color tak pilih, cincin tak beli, nak hantaran macam mana, mini pelamin macam mana, nak make up kat mana and segala gala nya belum buat..fuhhh..tak berapa kali kena bebel sama mak aku tah..worst thing is barang barang hantaran semua belum beli..apa yang aku buat adalah berehat rehat sahaja dirumah mak sambil membelek belek majalah pengantin tanpa decide apa apa..hoh!!

my stich pun macam tu juga..sampai la mummy stich call beberapa kali just to make sure apakah update terkini preparation kami..tapi jawapan tetap sama iaitu BELUM BUAT LAGI!!tapi stich sangat cool ok sebab dia selalu cakap dont worry, masih ada masa..everything will be done on time..dan disebabkan ayat dia tu la aku jadi lebihhhhh RILEX..kahkahkah.. =p

agak agak nya apa entry best ya untuk cerita everything pasal my engagement ni?emmm..nak cerita pasal baju, hantaran, makeup, mini pelamin, budget untuk majlis and bla bla bla..ehh macam banyak pulak nak cerita nih..tak pe sikit sikit lama lama abes..janji hado entry baru..okay..see you next entry.. =)



No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...