Thursday, October 10, 2013

Sidang Akhbar Aeril Zafrel & Wawa Zainal Jumaat ini!

Aku pasti semua orang dah tau pasal gosip yang melanda mereka berdua..seriusly memang takajuttt lah..tapi tak boleh la nak percaya seratus peratus sebab baru dengar dari satu pihak je..tunggu la satu pihak lagi bagi kenyataan baru la kita nilai..ye tak??hehe..aku memang salute betul la reporter tu..buat siasatan macam CSI ohhh..tak pun FBI..kah3..heiiiibatt tol..ngeh3..

Kalau la berita ni tak betul..memang aniaya orang..sian la kat aeril zafril ngn wawa zainal ni kan..hasil pembacaan secara berterusan kat beautifulnara dgn rotikaya dengar nya Aeril Zafrel dgn Wawa Zainal ni nak buat press conference untuk menjelaskan gosip itu..bab baca blog gosip artis memang cemerlang sungguh ko ni kema..PC tu akan berlangsung esok kot (jumaat)..harap2 nya gosip ni sekadar gosip je la kan..takpe la..sama2 kita nantikan..hehe

#apa2punkorangnicutelah

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...