Tuesday, October 1, 2013

Kems 27 Birthday Treat

Happy Birthday to Me!!!

Alhamdulillah, syukur kepada Allah SWT kerana memberi peluang untuk aku hidup di muka bumi ini sehingga sekarang..im now 27 years old..hoh!!sangat jujur okeh revealed umur sendiri..selalu nak feeling muda je..keh3..as usual, just dapat birthday wishes sahaja daripada my lovely family..sangat cute ayah boleh nyanyi birthday song dalam fon..hik3..tenkiu ayah!! =)

Thanks juga kepada my officemate Nad & Lys yang tiba tiba mahu banjer saya makan kepsi..thanks ya..and thousand thanks juga to all my relatives & friends for all your pray and wishes!!may god always bless you!

Lepas maghrib ke Mid Valley la kami..tiba tiba rasa semangat nak tau dinner kat mana..yeay dapat p Dubu Dubu..punya la lama aku request nak makan kat sini..selalu je alasannn banyak..tak halal la, tak sedap la apa la..aku fikir mesti stich tak reti nak feeling korea..kah3..
Nah..aku order ni..CHIKEN HONEY GARLIC BULGOGI..ko mampu before order google dulu.nampak sangat sakai tak reti order..ni kan first time..so sila faham..
naseb i is birthday girl..so stich kena makan apa yang aku order..haha..gila kejam..utk stich aku order SEAFOOD & CHICKEN COMBO SOONDUBU JIGAE..nah kau!terbelit lidah..dapat juga makan pakai sudu panjang dengan chopstick besi..ehhh?sakai sangat ni..ade?ade aku kisah?

Boleh juga aku makan makanan korea ni..makanan superb sedap..kimchi sangat ohsemmm..aku penah makan kimchi yang tak sedap..tapi bila makan ni mcm ehh ehh kenapa yang ni sedap ehh?sup of the day yang ala ala miso sup teppanyaki tu pun sedap..mmg unexpected la..sup stich pon sedap juga..tofu dia mcm tau fu fa pasa malam tu..nom nom nom..makan sampai licin..

Nanti kita pegi lagi k?wink wink kat stich..
Birthday treat ku belum berakhir..ye la kan..desert tak lagi..sekali lagi lompat bintang..HAAGEN DAZS..yang ni pun lama sudah aku berzikir kat telinga dia nak makan eskem ni..selalu asik asik la Baskin Robin 31 tuh..kerek disitu..selalu dapat baskin pon mata kau dah bercahaya kan..coii tol..terus rasa macam tik tik air mata keluar..over sangat aihh..i is pilih nak makan Flower Blossom..so kena choose 6 flavor..kemain semangat ckp i nak tiramisu..sekali SA tu ckp tak boleh sebab contain alchohol..coii tol..tak pe la xde rejeki..after 10 minute...  
Inilah flower blossom ku..tiba tiba mcm ehh kecik tol scoop dia..utk satu scoop tu mcm lagi kecik dari junior scoop baskin..apakah??takpe i is redha sebab presentation sangat cool!!cantik mcm tak nak makan..hehe..eskem sangat sedap sampai stich cakap, "takmo baskin dah la..nak yang ni je afta this"..amboiii..before this kemain adore lagi dgn baskin tu..i is suka sangat la eskem ni..sedap sgt..mcm nak lagi nak lagi nak lagi..kang tak pasal stich bagi pangggggg sedas..birthday treat end..sob3...balik umah menyesal tak amik yang paling mahal... kah kah kah..

Thanks ya Mr Stich yang baik hati...

dan dan terus puji puji..larikkkkkkkk...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...