Wednesday, October 9, 2013

Kems E-Day : My Perfect Engagement Ring

Perfect la sangat!!Well bagi aku its perfect!

If tanya pada perempuan perempuan yang bakal bertunang, comfirm excited pasal cincin kan??hahaha..aku tak ada la excited sangat..biasa biasa ajer..cehhh..ehh betul okay!sebab aku asik memikirkan preparation lain yang tak siap-siap lagi tu..haha..sila padan muka kau!

Aku rasa masa aku & stich cari cincin tu dah gaya explore race dah..hehehe..walaupun pergi time weekend still tak sempat sempat sebab nya lebih banyak masa dihabiskan di Nilai 3 dok termenung nak hantaran yang mana..pasal hantaran next entry okeh!aktiviti survey cincin adalah sangat tak banyak disebabkan kekangan masa yang super duper limited..aku just pergi mines, metro point and alamanda..thats all..

Aku pun agak kesian dengan my stich sebab dia pun super busy..kerja pun balik lambat..nak hantar jemput adik dia and also uruskan kemasukan adik bongsu nya yang futher study kat MSU..so iols berkorban la sedikit ya..then pergi la aku survey sendiri with beloved osmet aze and kak nor di alamanda..

Survey punya survey dengan kepala aku pun dah weng, terus macam tak ada mood sangat nak survey lagi..masa nak keluar dari tomei alamanda tu mata aku ni tertengok kat satu cincin ni..terus jatuh cinta pandang pertama..terus duduk balik..nasib la salesman tu ok..ceria je muka dia..terus semangat nak tengok tengok koleksi yang ada..

try pakai sua kat aze..cantik katanya..okay..tanya tanya harga mcm dah exceed quota yang stich bagi..emmm emmm..tak pe..kasi snap dulu gambar..send pada stich..no respond okay..punya la iols kecut perut..dalam hati dah redha je..hurmmm..sampai ke malam pon still no respond..knowing my stich..reply mmg lambat kalau dia tengah busy..sabo je la..

Finally my stich respond juga pada gambar tu..bikin neves tol..stich kata cantik..yeay..bersorak keriangan..bila nak story pasal price..fuhhh kesat peluh kat dahi..emmm emmm emmm..kasi puji dulu cincin tu sampai melambong2..hehe..then the answer is alhamdulillah, stich bagi green light..hip hip hooray!!thanks you!!




No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...