Tuesday, October 22, 2013

"Noreen Noor Dalam Kenangan"

"Noreen Noor Dalam Kenangan"

Al-Fatihah..berita sedih dipagi  hari..dah lama tak dengar cerita tentang Noreen Noor..tup tup dah meninggal dunia.. innalillahhiwainnailahirojiunn..moga dia ditempatkan didalam golongan orang yang beriman..Aminnn...meninggal di Hospital Ampang Puteri pagi tadi akibat kegagalan jantung dan buah pinggang menurut blog Roti Kaya..thanks again rotikaya..

ekceli aku up entry ni sebab aku teringat cerita dia belakon..seriously cakap, kalau sebut nama dia aku mesti ingat watak MONLISA dalam Filem CINTA METROPOLITAN!why?sebab maybe aku mengenali Noreen Noor buat pertama kali menerusi filem ini..aku suka tengok dia dalam cerita ni..dia sangat cantik..then dia ada nyanyi satu lagu dulu..tajuk nya siang terbayang malam merindu kot!!ye ke ek??

sebenar nya nak cakap DULU...AKU GILA MATI SAMA KRU!!lapanbelasratos kali ulang tengok filem2 KRU..

2 comments:

Cik Muda said...

UUU.....suka kru mania...

Alfatihah untuk Arwah...~

T,T

akmadablueberry said...

Kan....

Pitam okeh minat KRU!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...