Wednesday, December 4, 2013

Highland Tower

masing masing mesti dah tengok kan cerita ni..so amacam?takot x?aku tak de la p tengok panggung cerita ni..tengok online saje..dalam ati takot tapi nak tengok gak..so far ada la dua tiga ketul footage antu yang ada dalam cerita ni..sinopsis xyah sembang la kan..opkos la cerita dia cari antu pakai video camera kan..

Yang menjadi persoalan bagi aku, betul ke doku cerita ni disediakan baru proposed jadi filem?ke belakon?ke real?ke belakon?ke real?ehh??

Satu je aku rimas cerita ni sebab jerit2 disamping camera yang pening..mihmihmih..ke aku sorang je yang pening org lain lekkk je..hah lantak lerrr..

Psttt..kalau korang nak tgk p terjah blog ceritasemasa..hehehe


1 comment:

On-Trend Closet said...

kelaka la akk ni..hehe...so cool n sempoi je..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...