Wednesday, June 4, 2014

#throwback : Wedding Cake

#throwback

Throwback kali ni adalah tentang wedding cake.. Syahdu bila terkenang pada wedding cake ni.. Weols kan ke pasangan last minute.. Segala2 bagai semua last minute.. Da nama pon last minute memang koser la orang nak buatkan cake idaman ko tuh!!

Sedang aku tengah redha dengan cake icing bodo2 sbg wedding cake aku, i got suprise!! Thanks to my aunt kupu2, moksu lin sbb merealisasikan impian wedding cake aku nih.. Hoyeah2.. Dapat hadiah wedding cake!! Iolss adalah suka to the max! Moksu merupakan pengapit aku punya moksu..ekekekeke..thats y aku gelarkan my aunt kupu2.. Makcik kepada supupu aku.. Alhamdulillah last minute dapat good news syukur sangat.. And rezeki juga sebab moksu have a good relationship with the chef MadAboutCake ni so order last minute pon still boleh kawtimm! Alhamdulillah Alhamdulillah Alhamdulillah! Moga Allah SWT limpahkan rezeki buat moksu sekeluarga..

Yg paling ohsemm adalah aku diberi peluang memilih wedding cake yg mana aku suka and also all the decoration..

Untuk bakal2 pengantin, kalau mau wedding cake idaman kalbu sila la tempah dengan Mad About Cake sebab cake dia super ohsemm dan sedap.. Yang paling penting decoration sangat cantik sampai ko tak sampai hati nak makan..

Untuk style cake boleh je tgk2 kat website dorang.. Serius rambang mata sangat.. At last sesuai dengan tema wedding weolss so sy bersetuju memilih 2 Tiers Living Style Cake seperti yang disuggest oleh moksu.. Untuk style wedding cake yang boleh refer sini.. Design totally sama cuma tukar patung kat atas kek tu aje.. So hasilnya seperti gambar dibawah..

TARAAAA!! Iols adalah super suka! Ononononom!

2 comments:

Anonymous said...

Tahniahhh

Cik Muda said...

omelllllll sgt...... huhuhu~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...