Wednesday, February 16, 2011

PAPAT adalah keterujaan

dun ask me why ak boh kat entry tu papat tetibe.. cerita nya adalah panjang n aku adalah malas nk mengulas cerita tu.. korg anggap je la papat itu mean kema, scha n aze.. ok2.. ni nk cecite cecite ni.. setelah berpenat lelah bertungkus lumus berpanas hujan dan sebagainya.. kami telah berjaya membeli barang y amat diidam2 kan.. tu xcampor lagi kerja2 menyurvey sama stich setelah sekian kalinya.. kejap2 "jom u kita p tesco, carrefour, gaint, jusco n mcm2 la" nnti plk ckp "jom kita p kedai itu, kedai ini.. bla bla bla" jalan sana jalan sini utk mendapatkan harga y terbaikkkk dan berbaloi2!!! nsib baik dapat stich y hamatttttttttt sporting abad ini dlm misi blueberry mendapatkan apa y diidamkan.. n stich juga adalah tidak meroyan tatkala blueberry asik nk bzikir je kat telinga die about dat things.. hehehe.. lau ade pon sikit2 je la n xbkesan dihati pon.. kekekekke..

dgn bantuan supermodel scha n aze, kami pon telah membeli kedua2 benda itu.. cayalahhhhh korg.. mmg salute habesss.. disebabkan dorg la kami mendapat harga y kedebommmmmmm malatop sonok2.. hehehhe.. mmg vassssssss.. nk harap ak la.. mau kene kaw kaw punye.. yela kan.. ak ni xpandai nk bargain.. menyampasss btol.. ape2 pon tenkiu korg diatas bantuan y diberikan.. hehehe.. xlupa juga tenaga2 y korg berikan tatkala mahu menguruskan benda2 tersebut.. smpai tido2 lewat demi mencantikkan rumah kita yg mmg sejak azali lg cute habes.. hehehe.. n ni la benda2 itu... taraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!korg jgn nk laser2 ckp freezer umh korg lg besa.. sentap ai nnti tau.. hehehe
comel kan dining table kiteorg.. murah2 je.. janji makan mcm KELUARGA BAHAGIA!! hehehhee =p

6 comments:

Cik Muda Sae said...

walla... rumah siapes nih?? comel nye..~

time bersopping peti ais ngn dining table jew harusss hujan..!

pinkydablueberry said...

hujan rejeki la katakan..tp ianya sgt lebatttt oiiii..lencuNNNNN.. =p

ddlea said...

alololololo....tomeynya meja... tu kalau akak ngan jieja duduk dah penuh meja.... wakakakaka

kak iza yg comel said...

ai...da dok serumah ke?

Anonymous said...

hahaha...kema ko mmg dr dlu kn ske nk feel like home...tyme kat hstel klu bley sume brg umh ko nk bwk...hakhakahka....
(ani yg somel)

*kang ko igt aku stalker plak cz aku anon...hahaha...*

pinkydablueberry said...

wakakakakakka..sonok kan dok bilik ak..mmg feel like home gile babas kan kan kan..

*hahahaha..ttbe feeling gelemer lebih kan..kekekekee*

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...